Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

"Wij zijn innovatief en geloven in vooruitziende-, snel schakelende-, online bedrijfsoplossingen zonder kunstmatige eilanden."

Uniblox Online

Uniblox Online is een verzamelnaam voor het beheer van online oplossingen die we in eigen ontwikkeling hebben.
Zodat we adequaat kunnen reageren op de markt en zo niet afhankelijk zijn van derden.

Uniblox CMS

Voor het beheren van websites gebruiken we Uniblox CMS, waarmee u op meest simpele wijze mutaties op uw website kunt doen. Denk hierbij aan afbeeldingen, teksten, nieuwsberichten en meer.

Het voordeel van Uniblox CMS is dat dit systeem tevens de motor is van uw website, en zorgt voor de best geoptimaliseerde weergave van uw website in de meest populaire webbrowser zoals; "Internet Explorer, FireFox, Safari, Chrome, Opera". Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat u zo goed mogelijk in Google vindbaar wordt. We kunnen het niet met zekerheid garanderen (en degene die dat wel kan die kunt u beter met een korrel zout nemen) maar websites van onze klanten zijn toch wel op pagina "1" in Google te vinden.

Uniblox CMS bestaat uit een aantal basis modules en is uitbreidbaar. Wij kunnen door eigen ontwikkeling ook gedegen maatwerk modules maken.

Wilt u Uniblox CMS gaan gebruiken of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Indien u zelf geen wijzigingen wilt maken aan uw website, maar dit liever aan ons uitbesteedt, bekijk dan eens onze onderhoudscontracten

Uniblox EAS e-mailaccounts

Met een Uniblox EAS e-mailaccount heeft u 5 GB opslagruimte tot uw beschikking waarop uw e-mail, contactpersonen en afspraken worden opgeslagen. Door middel van het Exchange ActiveSync protocol worden alle gegevens realtime bijgewerkt op uw computer, telefoon en tablet. U heeft al een Uniblox EAS e-mailaccount voor € 5,- per maand.