Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

"Wij zijn innovatief en geloven in vooruitziende-, snel schakelende-, online bedrijfsoplossingen zonder kunstmatige eilanden."

Wat omvat het Uniblox ERP systeem?

Uniblox ERP systeem hebben wij in eigen beheer ontwikkeld naar aanleiding van onze eigen wensen en die van onze vele opdrachtgevers. Het platform is een cloud gebaseerd ERP systeem en opgebouwd uit diverse bouwblokken die tezamen uw unieke proces kunnen ondersteunen.

UNIBLOX CMS System – Content Management System

Een CMS voor websites, webshops, ticketshops en kassasystemen. Omdat we in bestaande systemen vaak beperkingen en problemen m.b.t. beveiliging en gebruikerstoegang zien, hebben we voor websites een eigen Uniblox CMS ontwikkeld. Vrijwel alle websites die wij maken, draaien op dit CMS. In ons CMS is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om de data content aan te vullen of wijzigingen bij te houden. 

Een webshop vraagt om heel andere functies dan een website. Omdat we bij Uniblox veel webshops ontwerpen en bouwen, is ons CMS geschikt gemaakt voor webwinkels. In dit systeem is het toevoegen van producten, productgroepen, afbeeldingen, prijzen en voorraden een fluitje van een cent. Verder verzorgt onze web applicatie engine op de achtergrond automatische SEO optimalisatie.

Als ondernemer met een fysieke winkel is de stap naar online bijna noodzakelijk. Wanneer je de stap naar je nieuwe webshop neemt, is het wel zo makkelijk als je je aanbod niet opnieuw in hoeft te voeren en moet beheren. Door je webshop te koppelen aan je bestaande of ons Uniblox kassasysteem wordt het makkelijk om je voorraad, bestellingen en andere zaken te beheren vanuit één dashboard. 

CRM elementen

Ons systeem bevat een aantal CRM elementen die het succesvol klantgericht werken op elk niveau mogelijk maken. Gegevens over zakelijke relaties en contactpersonen vormen de basis waarin verschillende verhoudingen tussen relaties kunnen worden vastgelegd. Verder heb je altijd een helder zicht op je omzet, uitstaande facturen, winstmarges op projecten en kan je nieuwe afspraken en overeenkomsten digitaal laten ondertekenen. Naast een tijdregistratie tool maak je snel een nieuwsbrief. Dit alles vanuit één overzichtelijk dashboard. 

UNIBLOX API Services – Application Programming Interface

Volledige integratie met je bestaande systemen Waar wij in uitblinken is het maken van maatwerk en koppelingen. Unilbox kan handmatige imports maken en automatiseren of een koppeling maken met (bestaande) API’s.  Denk hierbij aan bijv. postcode, KVK, E-Commerce (betalingsproviders; Sisow, cartgate, pay.nl) en google (maps).

UNIBLOX security 

Beveiliging geschiedt met end-to-end versleuteling, Clientside en serverside checks met gebruik van SSL Certificaten en TLS 1.2 standaarden van het allerhoogste niveau.  De online applicaties hebben verder een zogenaamde ‘honeypot’ check en anti hack methodieken, zodat ongenode handelingen resulteren in een blokkade tot het systeem.