Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK
sinterklaas

Pietenparcours

"Wij zijn innovatief en geloven in vooruitziende-, snel schakelende-, online bedrijfsoplossingen zonder kunstmatige eilanden."

Casus / sinterklaas
Klant
ITB Entertainment Group B.V.
Project
Augmented Reality

Ga op zoek naar de Sint zijn gestolen spullen op een virtuele wijze met het pietenparcours!

Wij hebben in opdracht van ITB Entertainment Group B.V. een app gecreëerd die met behulp van Augmented Reality en het scannen van QR-codes de kinderen de mogelijkheid geeft om op zoek te gaan naar verschillende objecten.

De kinderen worden op een creatieve manier uitgedaagd om het virtuele pietenparcours te doorlopen. Door middel van het beantwoorden van vragen of spelen van spelletjes kunnen de objecten verzameld worden wat uiteindelijk leidt tot het uitspelen van het spel.

De app bestaat uit verschillende elementen zoals een Sinterklaas versie van het beroemde spel ‘Flappy Bird’, 3D objecten zoals de zak van Sinterklaas en het paard Amerigo en Quiz vragen die de kennis van de kinderen testen over dit onderwerp.

De software is zodanig aan te passen dat de vragen, objecten en het spel aangepast kunnen worden aan de wens van de klant. Het kan gespeeld worden op alle apparaten waarop apps gedownload kunnen worden en QR-codes gescand kunnen worden met de camera. 

 

Ontwikkeld voor platvormen: